Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kom sirup, farin og smør i en gryde og varm det til kogepunktet.
  2. Tag gryden fra varmen og tilsæt potaske udrørt i vand under omrøring.
  3. Lad blandingen svale.
  4. Tilsæt krydderier, smuttede, finthakkede mandler, sukat og pomeransskal.
  5. Bland melet i lidt efter lidt, til dejen har en passende konsistens.
  6. Tril dejen i tykke stænger og stil dem koldt natten over.
  7. Skær stængerne i tynde skiver.
  8. Bag brunkagerne midt i ovnen ved 200 grader 6-7 min.
  9. Lad brunkagerne afkøle på en bagerist.
Tips!
Brunkagerne kan også bruges som en sød værtindegave til jul - kom de brune kager i en søde lille julekagedåse og overrask værtinden med hjemmebagte brune kager.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Jutta Rømert
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri