Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kartoflerne er brunet i ovnen med to slags sukker.
Brune kartofler
4 personer
Arbejdstid: 30 min.
Koge/stegetid: 45 min.
Ikke fryse-egnede
3 spsk sukker
2 spsk farin
Sådan gør du:
  1. Kog og pil kartoflerne – gerne dagen i forvejen.
  2. Bland sukker og farin med det smeltede smør og vend kartoflerne i.
  3. Læg dem i et ovnfast fad og dæk med stanniol. Sæt dem i ovnen ved 200 grader i 20 min.
  4. Tag stanniolen af og ryst bradepanden. Skru op til 250 grader og steg dem gyldne i ca. 10 min.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri