Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Brune og hvide fedtkager
(ca. 70 stk.)
Arbejdstid: 45 min.
Bagetid: ca. 10 min.
Ikke fryse-egnede – opbevares i kagedåse
Sådan gør du:
  1. Ælt fedt, sukker og hjortetaksalt sammen. Tilsæt mel lidt ad gangen – hvis dejen bliver for smidig, tilsættes lidt ekstra mel. Del dejen i to portioner og ælt kakao i halvdelen.
  2. Tril kugler af dejen på størrelse med en lille valnød. Sæt dem på bagepapir og tryk dem lidt fladere med tommelfingeren.
  3. Bag ved 160 grader i ca.10 min.
Tips!
Sæt fedtet frem, dagen før der skal bages, så det får stuetemperatur.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri