Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Brunede kartofler: Smelt 1 spsk sukker i en gryde. Tilsæt 2 tsk fedtstof. Når fedtstoffet er smeltet, tilsættes 1 dl vand. Karamellen størkner i en klump, når vandet tilsættes, men den smelter hurtigt igen, når det småkoger – gerne under låg.
  2. Kom 500 g små, kogte, pillede kartofler og sødemiddel (svarende til ca. 20 g sukker) i gryden under omrøring. Tilsæt evt. et smule soja, hvis der ønskes mere farve. Rækker til 4 personer.
  3. Rødkål: Snit 1 lille rødkålshoved (ca. 600 g) fint. Kom rødkålen i en gryde sammen med 1 dl blandet frugtsaft uden tilsat sukker, ½ dl hvidvinseddike, 2 laurbærblade og 4 dl vand. Lad kålen koge sagte under låg i ca. 45 min. Rør af og til. Smag til med sødemiddel, salt og peber efter smag.
Velbekomme!
Foto: Opskrifterne er fra „Julemad – kager og konfekt” udgivet af Diabetesforeningen
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge