Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Småretter og tilbehørBagværk
Brunkager hører julen til. Her er de bagt med smukke, grønne pistacienødder.
Brunkager med pistacienødder
Ca. 40 stk.
Tid: 30 min.
Bagetid: 5-6 min.
200 g sukker
200 g smør
1 tsk. kanel
1 tsk. allehånde
350 g hvedemel
1 tsk. natron
Sådan gør du:
  1. Rør sukker, smør og sirup sammen i en foodprocessor.
  2. Bland krydderier, mel og natron sammen, og kom det i smørblandingen. Rør godt.
  3. Hak pistacienødderne groft, og rør dem i dejen.
  4. Del og form dejen til 2 pølser. Kom dem i plastfilm, og læg dem på køl i 1 døgn eller på frost i et par timer − så er de nemmere at skære ud.
  5. Skær dejen i tynde skiver, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Husk god afstand imellem dem.
  6. Bag brunkagerne ved 200 grader i 5-6 min. Lad dem afkøle lidt, før du lægger dem på en bagerist, hvor de afkøler helt. Kom i kagedåser med bagepapir mellem låg og dåse.
Velbekomme!
Foto: Columbus Leth/Opskrift: Mai Knauer
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri