Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Brunkager
(ca. 125 stk.)
Arbejdstid: 30 min.
Hviletid: 1 døgn
Bagetid: 5-6 min.
Opbevares i dåse.
Ingredienser:
125 g smør
1 tsk potaske
½ spsk koldt vand
1½ tsk stødt kanel
250 g (4 dl) mel
Sådan gør du:
  1. Kom smør, sirup og brun farin i en gryde og lad det smelte ved svag varme.
  2. Udrør potaske i koldt vand. Bland krydderier, pomerans og mandler i melet.
  3. Rør det i smør- sukker-massen sammen med udrørt potaske.
  4. Ælt dejen sammen og tril den til lange ruller, 5 cm i diam. Sæt dem koldt til næste dag.
  5. Skær dem i tynde skiver og læg dem på bagepladen med bagepapir. Bag kagerne ved 200 grader i 5-6 min.
  6. Kagerne holder sig bedst sprøde i dåser med tætsluttende låg.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Hanne Bloch
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri