Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Den klassiske brunsviger - præcis som i gamle dage! Her har vi bagt brunsvigeren i en bradepande og kommet godt med 'snask' ovenpå. Som en sjov ide kan du skære den færdigbagte brunsviger ud i små bidder og servere som petit four - se tippet nederst på siden.
Brunsviger
Arbejdstid: 45 min.
Hævetid: 1 time
Bagetid: 20 min.
Fryse-egnet
Dej:
1/4 liter mælk
25 g gær
2 spsk sukker
1/2 tsk salt
1 æg
ca. 450 g hvedemel
Fyld 1:
100 g farin
Fyld 2:
100 g farin
1/2 spsk sukker
1/2 spsk hvedemel
Sådan gør du:
  1. Smelt smørret og tilsæt mælk. Rør gæren ud i den lune væske og tilsæt sukker, salt, æg og mel. Ælt dejen godt igennem og lad den hæve tildækket ca. 1/2 time.
  2. Smelt smør med farin og kanel og lad det køle lidt af. Ælt dejen igennem og klap den ud til en tyk plade. Læg den i en bradepande (ca. 24x30 cm) foret med bagepapir.
  3. Prik fordybninger i dejen med fingrene og hæld farinblandingen over dejen. Bland farin med sukker og mel og drys det over. Lad dejen hæve ca. 1/2 time.
Tips!
Bag evt. kagen i en bradepande og skær kagen ud i små firkanter. Pynt med lidt flødeskum og server som petitfours.
Velbekomme!
Foto: Jesper Glyrskov/Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge