Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Vend kødet i knuste peberkorn og drys med salt.
  2. Brun det på en pande med lidt smør og olie.
  3. Skru ned til middelvarme og steg videre 4-5 min. på hver side. Tag kødet af panden og hold det varmt.
  4. Steg skalotteløg og hvidløg på panden og tilsæt rødvin. Kog det næsten væk og tilsæt bouillon.
  5. Kog det igennem og tilsæt cremefraiche og sennep.
  6. Kog det cremet og smag til med salt og peber.
  7. Skær kødet i tynde skiver og anret i ristede boller med sovs og brøndkarse eller rucolasalat.
Tips!
Hakket kød formes til bøffer, vendes i knust peber og steges ca. 5 min. på hver side.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri