Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kød
„Burger“ på bruschetta
(4 personer)
Arbejdstid: 30 min.
Stegetid: 10 min.
Ikke fryse-egnede
Ingredienser:
2 fed hvidløg
2 spsk balsamico
Sådan gør du:
  1. Ælt kødet sammen med salt og peber og form det til 4 flade hakkebøffer.
  2. Vend tomaterne sammen med 1 fed knust hvidløg, balsamico, olivenolie, basilikumblade, salt og peber.
  3. Steg bøfferne på en varm grill eller pande (4-5 min. på hver side). Læg tynde skiver mozzarellaost på overfladen, når de er vendt.
  4. Rist brød eller halve boller på grill eller brødrister. Gnid brødet med et overskåret fed hvidløg og stænk med olivenolie.
  5. Anret bøffer og tomatsalat på brødet og pynt med basilikum. Servér straks.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri