Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Småretter og tilbehør
Butterdejspakker med krydret kødfyld
(8 personer)
Arbejdstid: 45 min.
Stege/bagetid: 30 min.
Fryse-egnet
Ingredienser:
1 spsk olie
3 spsk rosiner
Sådan gør du:
  1. Brun kødet på en pande med olie og bryd det med en palet. Tilsæt rødløg, hvidløg og chili (uden frø og mellemvægge) og steg under omrøring 5 min. Tilsæt krydderier og hæld det over i en skål. Tilsæt rosiner og persille.
  2. Tænd ovnen på 220 grader. Rul dejen ud og del den i 4 rektangler (12 x 20 cm). Fordél kødfyldet på dejstykkerne på langs. Fold dejen over fyldet og tryk kanterne godt til med en gaffel.
  3. Læg pakkerne på en bageplade med bagepapir, pensl med æg og drys med sesam eller birkes.
  4. Bag dem i ovnen 15-18 min. Tag dem ud, skær dem i tykke skiver og servér.
Tips!
I stedet for fire lange dejpakker kan fyldet fordeles i små, individuelle pakker.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri