Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Cannelés Bordelais opstod som en lokal kagetradition i vinområdet Bordeaux. Her klarede man i sin tid vinene med æggehvide og brugte så æggeblommerne til de fine kager.
Sådan gør du:
  1. Bland mel og flormelis. Pisk æg og æggeblomme i melblandingen med kornene af vaniljestangen.
  2. Varm mælken til kogepunktet med den tomme vaniljestang, tilsæt smør, og lad det smelte. Lad blandingen køle lidt af, og tilsæt rom.
  3. Rør halvdelen af mælken i melblandingen. Pisk godt, tilsæt resten af mælken, og rør dejen til ensartet konsistens.
  4. Fyld dejen i smørsmurte forme (ca. 5 cm i diameter, evt. muffinforme).
  5. Sæt kagerne i ovnen ved 225 grader i 10 min. Skru ned til 175 grader, og bag i ca. 30 min. mere, til kagerne er faste. Vend dem ud af formene. Nyd kagerne lune og friskbagte, evt. med et drys flormelis og syltetøj.
Velbekomme!
Opskrifter: Katrine Klinken
Foto: Line Falck
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri