Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Italiensk dessertkage når det er bedst med ricotta og syltede citrusfrugter.
Casatta-kage
1 kage, 12 stykker
Arbejdstid: 45 min.
Bage-/kogetid: ca. 50 min.
Lagkagebunde (3 stk. evt. færdigkøbte):
Kage:
5 æg
150 g sukker
125 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
Syltet citronskal:
200 g sukker
Sukkerlage:
3 dl sukker
3 dl vand
3 skiver citron (øko)
Fyld:
100 g sukat
Marcipanovertræk:
Glasur:
ca. 1 spsk. vand
Pynt: syltet citronskal, sukat og hvide marengskyst
Sådan gør du:
  1. Kage:
  2. Pisk æg og sukker skummende i ca. 10 min. med en håndmikser. Bland mel og bagepulver i en skål. Sigt det igennem en si, og vend det forsigtigt i æggemassen.
  3. Kom dejen i en smurt springform (ca. 24 cm i diameter). Bag i ca. 20 min. ved 175 grader. Afkøl på en bagerist. Flæk kagen i 3 med en brødkniv. Læg den nederste del af kagen på et fad.
  4. Syltet citronskal:
  5. Lav strimler af det gule af citronskallen på citronerne. Brug evt. et kannelérjern. Bland citronstrimlerne med sukker, saften af citronerne og hvidvin i et ovnfast fad. Sæt det i ovnen ved 175 grader, og rør af og til i blandingen. Bag i ca. 30 min., til citronskallerne er klare.
  6. Sukkerlage:
  7. Kog sukker og vand sammen med citronskiver. Lad lagen køle af, og fjern citronskiverne.
  8. Fyld:
  9. Rør ricotta sammen med finthakket chokolade, appelsinskal, sukat og lagen fra de syltede citronskaller.
Velbekomme!
Foto: Line Falck / Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri