Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Lækker dessert: Creme brulée med appelsin og sprød karamel – også kaldet en catalansk creme.
Catalansk creme - Creme brulée med appelsin
4 personer
Arbejdstid: 20 min.
Bagetid: ca. 30 min.
Køletid: 2 timer
1⁄2 liter piskefløde
1 dl sukker
Sådan gør du:
  1. Varm fløden op, til den næsten koger. Rør æggeblommerne med sukkeret, og hæld langsomt den varme fløde i, mens der piskes.
  2. Fordel blandingen i 4 små ovnfaste skåle. Sæt dem i et ovnfast fad halvt fyldt med koldt vand. Bag dem 30 min. i en 150 grader varm ovn. Lad dem køle af i ca. 2 timer i køleskabet.
  3. Tænd grillen i ovnen. Drys sukker ud over de afkølede forme. Stil dem på en bageplade ca. 10 cm fra grillen og lad sukkeret karamellisere.
  4. Brug alternativt en gasflamme: En gasbrænder danner en flamme, der er god til at lave en sprød overflade med på f.eks. en creme brulée eller en catalansk creme. Den kan også bruges til at gratinere andre overflader med.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri