Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kød
Cheeseburger
Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 10 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
½ spsk olie
4 skiver ost
Endvidere:
Sådan gør du:
  1. Ælt kødet sammen med salt og peber og form det til 4 bøffer.
  2. Steg dem på en varm pande med olie 4-5 min. på hver side.
  3. Læg osten på bøfferne de sidste 2 min. af stegetiden og lad den akkurat smelte.
  4. Rist bollerne og smør „underne“ med ketchup og „overne“ med sennep.
  5. Fyld dem med salatblade, bøffer, tomat, løgringe og syltede agurker.
Tips!
Kødet kan evt. æltes sammen med udblødt brød, så det forbliver saftigt trods gennemstegning. 2. Hvis det skal være lidt anderledes, så brug italiensk mozzarella eller blåskimmelost i stedet for almindelig fast ost.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri