Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Knus kagerne fint og bland dem med smeltet smør. Pres massen ud i bunden af en firkantet form foret med bagepapir (24-26 cm) cm og stil den koldt. Tænd ovnen på 225 grader.
  2. Rør flødeost sammen med sukker og fintrevet citrusskal. Rør æggene i ét ad gangen – uden at piske luft i cremen. Vend rensede bær i cremen (jordbær skæres i halve eller kvarte) og hæld det over kiksebunden.
  3. Sæt formen i ovnen 10 min. Skru ned til 150 grader og bag kagen færdig 40-50 min.
  4. Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Rør creme fraiche sammen med sukker og vanilje og bred det ud over den varme kage.
  5. Lad kagen afkøle i formen og stil den i køleskab indtil servering. Skær kagen i små firkanter med en skarp kniv. Dyp kniven i varmt vand før hvert snit.
Tips!
Det er bedst at bage kagen 1-2 dage før, den skal bruges.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri