Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Skøn cheesecake med lækkert fyld af mango og blåbær.
Cheesecake med mango og blåbær
Ca. 10 personer
Arbejdstid: 1 time
Bagetid: 1 time
Ikke fryse-egnet
Bund:
Fyld:
200 g sukker
500 g flødeost
4 æg
Topping:
1 dl vand
1 spsk citronsaft
4 spsk sukker
3 spsk vand
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 225 grader. Knus kiksene og hak nødderne fint. Bland det sammen med smeltet smør og pres det ud i bunden af en smurt springform (24 cm).
  2. Skær mangofrugten igennem på hver side af den flade sten og skær skrællen af Hjemmet nr. 45 · 2006 · 21 frugtkødet. Blend det til puré sammen med fintrevet citrusskal og 3 spsk saft. Tilsæt sukker, flødeost og vanilje. Rør æggene i ét ad gangen uden at piske luft i cremen.
  3. Hæld cremen i formen og sæt den i ovnen 10 min. Skru ned til 150 grader og bag kagen færdig, ca. 50 min. Lad kagen afkøle i formen.
  4. Kom bær, vand, citronsaft og sukker i en gryde og giv det et opkog under omrøring. Rør kartoffelmel ud i koldt vand. Tag gryden af varmen og rør kartoffelmel i. Hæld det i en skål til afkøling. Hæld bærrene over kagen og stil den i køleskab min. 3 timer.
  5. Løsn kagen med en kniv, åbn formen og flyt kagen over på et fad.
Velbekomme!
Foto: Jesper Glyrskov/Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri