Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Brug dine julerester til at lave denne skønne 'cheesecake'. Her 'udrydder' vi julens rester af nougat, figner og dadler, og bruger dem i en lækker dessert.
Cheesecake med tørrede frugter
4 personer
Sådan gør du:
  1. Skær 1 lagkagebund ud i ca. 8 trekanter. Væd dem med ca. 3 dl frisk appelsinsaft og fordel dem i 4 portionsglas.
  2. Bland 200 g flødeost naturel med 1 1⁄2 dl letpisket fløde, 75 g groft- revet blød nougat, 4 grofthakkede figner og 8 udstenede grofthakkede dadler.
  3. Fordel blandingen oven på lagkagebundene i portionsglassene og lad desserten trække ca. 20 min. Nydes afkølet.
Velbekomme!
Opskrifter: Katrine Klinken
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge