Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Chokolade og appelsin er en klassisk kombination, som jeg altid har syntes vældig godt om. Som orangechokolade, bare i form af is!
Chokoladeappelsinis
½ liter is
Arbejdstid: 20 min.
Køle-/frysetid: ca. 2 timer
1 dl mælk
½ dl sukker
Sådan gør du:
  1. Hak mælkechokoladen, og kom den i en skål. Kom 1 dl fløde i en gryde, varm den op til kogepunktet, og hæld den over den hakkede chokolade. Vent i ca. 30 sekunder, og rør så rundt, til al chokoladen er smeltet. Lad det køle af.
  2. Bland resten af fløden, mælk, appelsinskal og -saft og sukker i chokoladen. Sæt isblandingen i køleskabet, indtil den er helt kold.
  3. Kør isblandingen i en ismaskine, til isen er færdig. Kom den i en afkølet beholder, og sæt den i fryseren.
Velbekomme!
Opskrifter: Linda Lomelinos
Foto: Linda Lomelinos fra bogen 'Lomelinos is'

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge