Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Knus kiksene i foodprocesser sammen med mandelflagerne.
  2. Rør det smeltede smør i og kør, indtil blandingen samler sig let.
  3. Fordél blandingen i en smurt springform, 22 cm i diameter, og tryk den ensartet med en paletkniv.
  4. Forbag ved 170 grader i 10-15 min.
  5. Tag formen ud og dæmp nu varmen på ovnen til 150 grader.
  6. Smelt chokoladen.
  7. Pisk æg, sukker og vaniljesukker sammen og pisk flødeost og cremefraiche i.
  8. Kom flødeostblandingen i formen på den forbagte bund. Dryp øverst med chokoladen i et tilfældigt mønster.
  9. Bag kagen ved de 150 grader i 50-55 min. Lad gerne kagen stå natten over.
  10. Servér kagen med kompot eller henkogte frugter.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Hanne Bloch
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri