Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 180 grader.
  2. Knæk chokoladen i mindre stykker og smelt den sammen med smørret over vandbad.
  3. Pisk æggene sammen med sukker.
  4. Sigt mel, kakao, bagepulver og vaniljesukker og vend det i æggemassen.
  5. Vend smeltet chokolade/smør i og fyld dejen i en lille radepande (18x26 cm) foret med bagepapir.
  6. Bag kagen midt i ovnen ca. 25 min. og stil den til afkøling på en rist.
  7. Del kagen i firkanter og anret med flødeskum og hindbær.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri