Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Chokoladekage med kokosis
(8 personer)
Arbejdstid: 1 time
Koge/bagetid: 45 min.
Fryse-egnet
Ingredienser:
175 g smør
300 g sukker
200 g hvedemel
¼ tsk salt
1½ dl mælk
Kokosis:
1 dåse kokosmælk
150 g sukker
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 180 grader. Hak chokoladen groft og rør den ud i kogende vand. Pisk smør, sukker og vanilje cremet og pisk æggeblommerne i én ad gangen. Rør chokoladen i. Sigt melet sammen med bagepulver og salt og vend det i dejen skiftevis med mælken. Pisk æggehviderne stive og vend dem i.
  2. Fyld dejen i en springform (26 cm) (evt. med indsats) smurt med smør og drysset med mel. Bag kagen ca. 45 min. – tjek med en tandstikker, om den er gennembagt. Lad den stå i formen 10 min. Før en kniv rundt langs kanten af formen, åben den og vend kagen ud på en rist til afkøling.
  3. Bland kokosmælk og fløde i en gryde og varm det op, til det lige når kogepunktet. Pisk æggeblommerne sammen med sukker i en skål og pisk den varme kokosfløde i. Hæld det tilbage i gryden og pisk over middelvarme, til cremen tykner – det skal ikke koge. Hæld cremen gennem en sigte over i en ren skål og lad den afkøle.
  4. Frys den kolde creme i en ismaskine eller stil den i fryseren og pisk den igennem hvert 20. min., til den er frossen (ca. 3 timer).
  5. Skær isen i tern eller form den til kugler og læg dem i en skål i fryseren, så er det nemt at sætte på bordet, når I når til desserten.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri