Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Smuldr smør og mel med flormelis, til det ligner revet ost.
  2. Saml dejen med æg og lad den hvile i køleskab i ca. 1 time.
  3. Rul dejen ud i ca. 2 mm’s tykkelse. Stik dejen ud i cirkler med en diameter på ca. 6 cm.
  4. Læg dem på bagepapir på en bageplade. Bag kagerne svagt lysebrune ved 200 grader i ca. 10 min.
  5. Chokoladecreme: Varm fløden op til kogepunktet og tilsæt sukker.
  6. Rør chokoladestykker i fløden. Lad blandingen blive håndvarm og tilsæt derefter smør.
  7. Kom cremen i en sprøjtepose og sæt en god klat på en kage. Læg en pind ovenpå, sæt endnu en klat chokoladecreme ovenpå og læg endnu en kage på.
  8. Tryk sammen og lad cremen størkne et køligt og lufttørt sted.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard Opskrift Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge