Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Søde sager og drikke
Bag de festlige chokoladeknapper og server dem med is og sæsonens bær og/eller syltetøj.
Chokoladeknapper med is
15 stk
Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: 8-10 min.
Opbevares i dåse
1 spsk kakao
½ tsk natron
140 g mel
Tilbehør: is
Sådan gør du:
  1. Rør smør og sukker godt sammen og rør ægget i. Smelt chokoladen over vandbad eller i mikroovn (1½ min. ved 600 W) og rør den i dejen.
  2. Bland kakao og natron i melet og rør det i dejen. Del dejen i 15 portioner og rul dem til bolde (dejen skal være lidt klistret).
  3. Kom dem på bagepapir lagt på en bageplade og tryk dem lidt flade med en spiseske.
  4. Bag dem ved 175 grader i 8-10 min. Knapperne serveres med is.
Tips!
Du kan også glasere chokoladeknapperne med appelsinglasur, dvs. flormelis rørt til en glasur med appelsinsaft.
Velbekomme!
Opskrifter: Hanne Bloch
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge