Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Bunde: Smør en springform eller 3 lagkageforme med blødt smør og drys med sukker. Pisk æg og sukker, til det er stift og skummende, ca. 10 min., med en håndmikser. Bland mel, kakao og bagepulver. Vend det forsigtigt i æggemassen med en dejskraber, så dejen stadig er luftig.
  2. Fordel dejen i springformen eller lagkageformene og bag i en 175 grader varm ovn: lagkageformene ca. 10 min. og springformen ca. 20 min. Stik et træspyd i midten af kagen. Er der rå dej på, skal den bage videre. Afkøl på bagerist. Bruges springform, flækkes kagen til 3 bunde.
  3. Beklæd en springform med husholdningsfilm eller brug en lagkagering. Læg en bund i og stænk med kaffe og/eller kahlua.
  4. Chokoladecreme: Smelt chokolade i en skål over vandbad. Hæld den let afkølede chokolade i flødeskummet og vend blåbær i. Hæld halvdelen af chokoladecremen i formen, læg en bund ovenpå og stænk med kaffe og/ eller kahlua. Hæld straks resten af cremen i formen.
  5. Læg en bund på toppen og stænk også den. Lad kagen stivne i køleskabet ca. 1-2 timer. Pynt siderne med flødeskum, blåbær og evt. mynte.
Velbekomme!
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri