Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Chokolademuffins med nougatfyld
(Ca. 30 stykker)
Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: ca. 20 min.
fryse-egnede
250 g (ca. 3 dl) sukker
100 g chokolade
200 g (3½ dl) mel
½ dl kakao
Fyld:
Overtræk:
Sådan gør du:
  1. Pisk æg og sukker godt sammen. Smelt chokoladen og rør den i, mens der piskes. Bland mel, kakao, vaniljesukker og bagepulver.
  2. Rør det i dejen sammen med smeltet smør. Fordel dejen i muffinforme. Tryk et stykke blød nougat ned i hver, og bag kagerne ved 175 grader i ca. 20 min. Lad dem svale.
  3. Overtræk kagerne med smeltet chokolade og drys med mandelsplitter eller høvlet chokolade som pynt.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Hanne Bloch
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri