Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Søde sager og drikke
Chokoladeparfait med makroner
(ca. 1 liter)
Arbejdstid: 30 min.
Kogetid: 5 min.
Frysetid: 4-6 timer
1½ dl vand
100 g sukker
125 g makroner
Sådan gør du:
  1. Pisk æggeblommerne cremet med sukkerlage (evt. tilberedt med farin eller rørsukker i stedet for hvidt sukker).
  2. Smelt chokoladen i mikroovn eller vandbad og vend den i æggeblommecremen.
  3. Pisk fløden til skum og vend den i chokoladecremen.
  4. Knus makronerne groft og vend dem i.
  5. Fyld isen i en form og stil den i fryseren 4-6 timer.
Tips!
Man kan også vende grofthakket chokolade og makroner i vaniljecremen i stedet for at smelte chokoladen. Tips: Tilsæt evt. 25 g finthakket syltet ingefær og 1-2 spsk ingefærlage.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri