Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Pisk de hele æg og sukker sammen.
  2. Smelt chokoladen og rør den i.
  3. Bland kakao, hvedemel, kartoffelmel og bagepulver og vend det forsigtigt i æggemassen.
  4. Kom bagepapir på bagepladen og hæld dejen ud herpå.
  5. Bag rouladebunden midt i ovnen ved 225 grader i 8-10 min.
  6. Vend bunden ud på sukkerdrysset bagepapir og dæk straks med et fugtigt viskestykke over bagepapiret. Lad bunden svale af.
  7. Fyld: Rør blødt smør og flormelis sammen til en creme og rør cremefraiche i sammen med appelsinsaft og revet appelsinskal.
  8. Fordel cremen over den helt kolde bund og rul sammen herom.
  9. Sigt kakao over før servering og pynt evt. rouladen med frugt og nødder.
Tips!
Skiver af roulade kan serveres som dessert med flødeskum og frugt.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Hanne Bloch
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge