Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
De smørbagte scones er fyldt med mørk chokolade. Du kan også bage dem helt naturel og servere dem med en god marmelade.
Chokoladescones
12-20 stykker
Arbejdstid: 25 min.
Bagetid: 15 min.
Dej:
350 g mel
125 g smør
50 g sukker
2 spsk. bagepulver
1 tsk. salt
Pensling:
Sådan gør du:
  1. Hak mel og smør sammen med et i en foodprocessor. Tilsæt sukker, bagepulver og salt. Saml dejen med kærnemælk, og tilsæt evt. hakket chokolade.
  2. Klap dejen ud til en 2½ cm tyk plade, og udstik den i cirkler (eller skær den i trekanter eller firkanter). Læg dem på en bageplade med bagepapir.
  3. Pensl bollerne med lidt kærnemælk, og bag dem ved 220 grader varmluft i 12-15 min. Lad dem afkøle på en bagerist.
Velbekomme!
Foto: Dyrløv & Holthe / Opskrift: Sandra Leigh Draznin og Kristin Jøtun
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri