Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Der er en fin smag af hakket, syltet ingefær i disse lækre chokolade-cookies.
Chokoladesmåkager med ingefær
36 stk.
Arbejdstid: 45 min.
Bagetid: 10 min.
Ikke fryse-egnet
200 g hvedemel
¼ tsk salt
100 g smør
150 g sukker
75 g farin
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 180 grader. Sigt de tørre ingredienser sammen. Smelt halvdelen af chokoladen sammen med smør og tilsæt sukker og farin. Hæld det over i en skål og rør æggene i ét ad gangen. Tilsæt vaniljesukker og vend melblandingen i. Rør ingefær og resten af den hakkede chokolade i dejen.
  2. Sigt flormelis over i en skål. Sæt dejen med teskeer i valnøddestore klumper ned i flormelissen 4-6 stykker ad gangen. Vend dem i flormelis og tril dem til kugler. Læg dem med god plads på bageplader med bagepapir. Forsæt med resten af dejen – der bliver ca. 36 kugler i alt.
  3. Bag dem ca. 10 min. og lad dem stå på pladerne et par min., før de flyttes over på en rist til afkøling. Opbevar småkagerne i en kagedåse.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri