Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Lun 2 dl mælk. Smuldr 25 g gær i et bagefad og rør den ud i den lune mælk.
  2. Tilsæt 50 g finvalsede havregryn (ca. 11/2 dl) og lad det trække ca. 5 min. Tilsæt 50 g mørkt, grofthakket chokolade med mindst 70% kakaoindhold, 1 æg, 2 spsk fedtstof og 1 spsk sukker.
  3. Bland ca. 325 g (ca. 51/2 dl) hvedemel i lidt ad gangen, til dejen har en passende konsistens. Ælt dejen godt. Stil den tildækket til hævning ca. 30 min.
  4. Slå dejen ned og rul den til et stykke på 20x30 cm og ca. 11/2 cm tykt. Del dejen i 20 firkanter. Læg stykkerne på bagepapir på en bageplade. Lad dem efterhæve 15 min.
  5. Bag chokoladestykkerne midt i ovnen ved 200 grader i ca. 15 min.
Velbekomme!
Foto: Opskriften er fra Godt brød – sundt og sødt udgivet af Diabetesforeningen, tlf. 66 12 90 06.
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri