Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Lækker chokoladetærte med friske hindbær.
Chokoladetærte med friske hindbær
Arbejdstid: 40 min.
Hviletid: 1 time
Bagetid: ca. 30 min.
Fryse-egnet (men mister sprødhed)
(ca. 8 stykker)
Sådan gør du:
  1. Tærtebund: Smuldr smør og mel sammen og saml dejen med æg. Lad den hvile i køleskabet i 30 min.
  2. Rul dejen ud, beklæd en tærteform og prik bunden med en gaffel. Tryk siderne godt til i kanten. Bag tærten ca. 10 min. ved 200 grader.
  3. Skru ned og bag videre i ca. 20 min. ved 175 grader, til tærtebunden er sprød og gennembagt.
  4. Pensl med chokolade og lad det størkne.
  5. Lige før servering fyldes tærten med flødeskum blandet med hindbær.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri