Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Sprøde vafler med friske figner.
Chokoladevafler med figner
6 personer
Tid: 20 min.
Bagetid: 2-3 min. (pr. vaffel)
175 g hvedemel
3 spsk. kakao
3 spsk. flormelis
½ tsk. smør
Pynt:
Sådan gør du:
  1. Bland mel, kakao, flormelis, vaniljesukker og salt sammen.
  2. Pisk fløden til skum.
  3. Pisk vandet i melblandingen sammen med halvdelen af flødeskummet.
  4. Vend resten af flødeskummet i dejen.
  5. Varm vaffeljernet godt op, og pensl pladerne med lidt smeltet smør.
  6. Kom ca. ¾ dl dej i jernet, og bag vaflen i 2-3 min. ved høj varme. Bag resten af vaflerne.
  7. Servér vaflerne med figner skåret i kvarte, høvlet chokolade og pistacienødder. Drys med flormelis.
Velbekomme!
Foto: Columbus Leth / Opskrift: Mai Knauer

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri