Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 180 grader.
  2. Hak chokoladen groft og smelt den sammen med smør i en skål over vandbad.
  3. Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål.
  4. Pisk æg, æggehvide og mælk sammen og tilsæt chokolade/smør.
  5. Rør de tørre ingredienser i og fordel dejen i ca. 12 muffinsforme foret med papirforme.
  6. Bag kagerne midt i ovnen ca. 25 min. og lad dem afkøle på en rist.
  7. Pynt evt. med glasur: smelt 75 g mørk chokolade sammen med 2 spsk piskefløde og 1 spsk sirup.
  8. Drys evt. med sukkerpynt eller hakkede valnødder.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri