Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

En eksotisk dessert særligt velegnet til påskebordet.
Citron-limefromage med påskeæg
ca. 6 personer
Arbejdstid: 20 min.
Kogetid: få min.
Størknetid: ca. 2 timer
4 blade husblas
125 g sukker
Pynt:
ca. 1 dl vand
Sådan gør du:
  1. Læg husblasbladene i blød i koldt vand i 5 min. Tag husblassen op af vandet, knug vandet ud, og smelt den i en skål over vandbad med lime- og citronsaft. Lad blandingen køle lidt af.
  2. Pisk æggeblommerne med sukker og lidt frisk lime- og citronskal. Rør husblasblandingen i æggemassen i en tynd stråle. Tilsæt stiftpiskede æggehvider. Vend derefter letpisket flødeskum i med en dejskraber.
  3. Hæld citrusfromagen i glassene, og sæt dem i køleskabet i ca. 2 timer, til de er stivnede.
  4. Pynt:
  5. Skær julienne (tynde strimler) af den grønne del af limen.
  6. Kog strimlerne i sukker og vand, til de er møre.
  7. Pynt citrusfromagen med syltede stykker limeskal og chokoladepåskeæg.
Velbekomme!
Foto: Line Falck / Opskrift: Katrine Klinken

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri