Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Pisk ægget sammen med sukker, mælk, fintrevet citronskal og 1-2 spsk citronsaft. Tryk brødet ned i æggemassen, vend det rundt og tryk, indtil det har opsuget al væden. Steg brødet gyldent på en pande med smør.
  2. Kom blåbær og sukker i en gryde og varm forsigtigt op under omrøring, til sukkeret er smeltet og bærrene bløde, men ikke kogt ud.
  3. Læg en skive eller kugle vaniljeis oven på hvert stykke brød og slut af med blåbær.
  4. Servér straks.
Velbekomme!
Foto: Fotograf: Thomas Hergaard/ Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge