Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Citroncreme
(2 personer)
Arbejdstid: ca. 10 min.
Kogetid: ca. 5 min.
Køletid: ca. 1 time
Ikke fryse-egnet
30 g smør
3 spsk rørsukker
evt. 1 dl piskefløde
Sådan gør du:
  1. Kom fintrevet citronskal, ¾ dl citronsaft og smør i en gryde og giv det et hurtigt opkog.
  2. Pisk æg og sukker godt sammen og pisk citrussmørret i i en tynd stråle.
  3. Hæld det tilbage i gryden og pisk det over svag-medium varme, til cremen tykner – det må ikke koge!
  4. Si cremen over i 2 portionsglas og stil dem koldt.
Tips!
Til en mildere grad syrlighed og lettere creme: Vend lidt flødeskum i den afkølede creme. Erstat evt. citron med samme mængde lime.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge