Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Ælt kød sammen med rasp, 1 tsk fintrevet citronskal, 1-2 spsk citronsaft, hakket persille, timian og parmesanost. Krydr med salt og peber, form farsen til kugler og vend i mel. Brun dem på en pande med olie/smør. Skru ned og lad dem stege ca. 8 min.
  2. Kog pastaen efter pakkens anvisning. Del broccoli i buketter og snit stilkene fint. Vend dem i pastaen de sidste 3-4 min. af kogetiden. Hæld pasta/broccoli i en sigte og smelt flødeosten i den varme gryde. Vend pasta/broccoli i gryden og smag til med salt og peber. Servér med frikadeller og evt. parmesanost.
Tips!
Citronfrikadeller er ikke fryse-egnet.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge