Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Udblød 2 blade husblas i koldt vand. Pisk 2 pasteuriserede æggeblommer skummende med 1 spsk sukker (15 g). Tilsæt sødemiddel svarende til 15 g sukker.
  2. Lun saften af 1/2 citron (2 spsk) og 1/2 tsk revet, usprøjtet citronskal, til den er fingervarm. Knug husblassen fri for vand og smelt den i den lune citronsaft.
  3. Hæld husblassen i en tynd stråle i æggemassen under omrøring. Pisk 2 pasteuriserede æggehvider og 1/2 dl piskefløde stive hver for sig. Vend forsigtigt først flødeskum og dernæst æggehviderne i æggemassen, når den begynder at tykne.
  4. Hæld citronfromagen i 4 portionsglas eller i en lille skål og stil den i køleskab for at stivne. Pynt med citronmelisse og strimler af usprøjtet citronskal.
Velbekomme!
Foto: Opskriften er fra God mad – til små gryder udgivet af Diabetesforeningen, tlf. 66 12 90 06.

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge