Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Inspireret af den skønne italienske Limoncello. Likøren nydes iskold i små glas som en drink (evt. blandet med saft eller vin) eller bruges i kager, cremer og is.
Citronlikør
(ca. 1½ liter)
Arbejdstid: 20 min.
Kogetid: 5 min.
Trækketid: 2 uger
Fryse-egnet
Ingredienser:
1 flaske vodka
400 g sukker
4 dl vand
Sådan gør du:
  1. Vask citronerne og skær skrællen af i tynde strimler uden at få den hvide hinde med. Læg dem i et stort sylteglas eller lignende og hæld vodkaen over.
  2. Luk glasset til og lad det trække et mørkt sted 10-14 dage.
  3. Kog en lage af sukker og vand og lad den afkøle. Bland lige dele sukkerlage og siet citronvodka og hæld det på dekorative, rengjorte flasker.
Tips!
Hvis du ikke har tid nok, så bland den kolde sukkerlage med citronskaller og vodka, og sæt en mærkat på flasken, så modtageren selv kan si skallerne fra efter 10- 14 dage.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri