Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

BagværkSøde sager og drikke
Lækre cookies med pekannødder og chokolade.
Cookies med chokolade og pekannødder
(Cirka 24 stk)
Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: 2 x 10 min.
Ikke fryse-egnede
150 g hvedemel
100 g sukker
½ tsk groft salt
Pynt:
Sådan gør du:
  1. Bland hvedemel og bagepulver og smuldr det med smør i en foodprocessor. Kør til ensartet konsistens, og tilsæt brun farin, sukker, salt og chokolade. Saml dejen med æg.
  2. Del dejen, og tril til kugler. Sæt dem på bagepapir på to bageplader med et par cm’s afstand mellem hver kage, da dejen flyder ud under bagningen. Tryk et par fingre i hver kage, og sæt en nøddekerne i hver.
  3. Bag i en 175 grader varm ovn. Lad kagerne køle af på pladen i 5-10 min., til de er faste. Kan opbevares i en lufttæt dåse.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge