Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Pisk smør og sukker cremet og pisk farin, æg og vaniljesukker i.
  2. Sigt melet sammen med bagepulver og rør det i dejen sammen med salt.
  3. Rør frugt, nødder og chokolade i dejen. Del dejen i to dele og form dem til tykke pølser. Pak dem ind og sæt dem i køleskabet mindst 1 time.
  4. Bagning: Varm ovnen op til 180 grader varmluft.
  5. Skær dejen i 2 cm tykke skiver og læg dem med god plads på bageplader med bagepapir.
  6. Bag kagerne 12-15 min. og lad dem afkøle på pladerne 5 min., før de flyttes over på en rist.
  7. Læg de afkølede kager i en kagedåse.
Tips!
Dejen kan fryses rå, og så er det nemt at bage cookies: Tag dejen ud og lad den tø op. Det tager 1 times tid. Skær dejen i skiver og bag kagerne.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri