Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Crème brûlée med æbler
(2 personer)
Arbejdstid: 20 min.
Koge/bagetid: 35 min.
Køletid: mindst 1 time
Ikke fryse-egnet
2+2 spsk rørsukker
1 kvist citrontimian
2½ dl fløde
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 140 grader.
  2. Kog æblebådene møre med sukker og 1-2 spsk vand (ca. 5 min.). Fordel æbler uden væde i 2 ovnfaste skåle.
  3. Sæt fløde over i en gryde med skyllet citrontimian og sukker og varm det forsigtigt op, uden at det koger.
  4. Pisk æggeblommerne sammen i en skål og pisk den varme flødeblanding i.
  5. Si cremen over kompotten og stil skålene i vandbad i ovnen, til cremen er stivnet – ca. 30 minutter. Tag dem ud af ovnen og stil dem koldt mindst 1 time.
  6. Drys rørsukker på overfladen af cremen og brænd det til karamel med en lille gasbrænder eller under grillen i ovnen. Lad dem afkøle før servering.
Tips!
Erstat evt. æblerne med snittede rabarber.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri