Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

FiskTærter, pizza og madpandekager
Lækre sprøde pandekager med skaldyr & rejer.
Crepes med skaldyr
Arbejdstid: 15 min.
Koge/stegetid: 15 min.
Ikke fryse-egnet
Dej til pandekager/crepes
1 æg
1 dl mælk
Fyld:
1⁄2 spsk olie
100 g rejer
1 bdt purløg
Sådan gør du:
  1. Blend æg, mælk, mel og salt (til søde pandekager tilsættes også sukker) sammen til en glat dej og lad den hvile i køleskabet mindst 30 min. Tilsæt smeltet smør og bag dejen på en varm pande til ca. 4 pandekager. Beregn ca. 1⁄2 dl dej pr. pandekage.
  2. Sauter finthakket løg og peberfrugt blødt i olie ca. 8 min. og tilsæt skaldyrsblandingen. Varm det igennem og tilsæt mælkesovs.
  3. Giv det et opkog, og tilsæt rejer og fintsnittet purløg. Smag til med salt og peber og server i varme pandekager.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge