Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fisk
Let og lækker aftensmad med laks.
Dampet laks med krydderurter
2 personer
Arbejdstid: 20 min.
Kogetid: 10 min.
2 stk (250-300 g) fersk laks uden skind
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Krydr laksen med salt og peber og drys med hakkede krydderurter.
  2. Pak hvert laksestykke ind i bagepapir og læg dem i en gryde med 1 cm kogende, letsaltet vand. Skru ned for varmen, læg låg på og lad laksen simre ganske svagt i ca. 8 min.
  3. Skær grønsagerne i tynde strimler og blanchér dem i kogende, letsaltet vand. Hæld dem straks på et dørslag.
  4. Giv fløden et opkog og tilsæt 1/2 tsk fintrevet citronskal. Smag til med citronsaft, salt og peber og vend grønsagerne i.
  5. Anret laksen med de citronstuvede grønsager og servér med kartofler eller brød.
Tips!
Dampet laks med krydderurter er ikke fryse-egnet.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri