Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 175 grader.
  2. Skræl og udkern æblerne og skær dem i tern. Steg æbletern gyldne på en pande med smør og tilsæt sukker og rosiner.
  3. Lad det simre et par min., til rosinerne er bløde, og hæld det over på en tallerken til afkøling.
  4. Hak nødderne groft og bland dem med hvedemel, bagepulver, ingefær og salt i en skål.
  5. Pisk æggene sammen med sukker til en tyk og luftig creme – ca. 5 min. med en håndmikser.
  6. Pisk sirup i æggemassen og vend melblandingen i.
  7. Vend de afkølede æbletern og rosiner i dejen og fyld den i en springform (26-28 cm) smurt med smør.
  8. Skræl og udkern æblerne til topping og skær dem i både. Læg æblerne tæt på dejen og tyk dem let til. Drys med hakkede nødder, fordel små smørklatter over og drys med sukker.
  9. Bag kagen midt i ovnen ca. 1 time og 15 min. Tjek med en tandstikker, om den er gennembagt. Stil kagen til afkøling på en rist og åbn formen efter ca. 10 min.
  10. Servér den lune eller kolde kage med flødeskum, cremefraiche eller vaniljeis.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri