Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kog en tyk grød af havregryn, rosiner, vand og salt og hæld den i en skål til afkøling.
  2. Pisk ægget sammen og rør det i grøden sammen med rå havregryn, farin og kanel. Stil „farsen” i køleskabet.
  3. Æblemos: Skræl æblerne, skær dem i både uden kernehus og damp dem helt møre under låg med vand og kanel eller vanilje.
  4. Tag låget af og kog mosen igennem under omrøring. Smag til med sukker og hæld mosen i en skål til afkøling.
  5. Form havremassen til frikadeller, vend dem med evt. i nøddeflager og steg dem gyldne og gennemvarme på en pande med smør. Servér med æblemos.
Velbekomme!
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri