Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kog kartofler og selleri helt møre i vand. Hæld kogevandet fra og gem det, og mos grønsagerne med en stavblender. Tilsæt fløde og evt. lidt kogevand. Smag mosen til med salt og peber.
  2. Basilikumsmør: Rør blødt smør med hakket basilikum, og smag til med citronsaft. Del smørret i fire dele, og sæt det i køleskabet ca. 20 min., til det er koldt.
  3. Dup medaljonerne tørre med køkkenrulle. Varm smør og olie på en pande, til det er brunt. Brun kødet hurtigt på begge sider. Krydr med salt og peber.
  4. Skru ned til middel varme, og steg medaljonerne færdige 3-4 min. på hver side. Servér med rygende varm selleri-kartoffelmos, basilikum-smør og kogte grønne bønner.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri