Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Halver 1 ½ mangofrugt, fjern stenene og skrab „kødet“ ud med en ske, der skal være ca. 225 g.
  2. Del 1 appelsin og pres saften ud.
  3. Blend frugtkødet med appelsinsaften og 1 dl vand.
  4. Bring 2 dl vand i kog. Rør 1 ½ tsk katoffelmel ud i lidt koldt vand. Rør kartoffelmelsjævningen i det kogende vand.
  5. Tag gryden fra varmen og bland kartoffelmelsjævningen med mangoblandingen.
  6. Anret suppen i 4 tallerkener eller skåle.
  7. Server suppen kold.
  8. Halver 23 passionsfrugter og skrab kernerne ud. Pynt suppen med kernerne og citronmelisse eller mynteblade og chokoladeblade.
  9. Desserten rækker til 4 personer.
Tips!
Smelt chokolade og pensl chokoladen på usprøjtede rosenblade eller efeu 2 gange. Fjern forsigtigt bladene, når chokoladen er stivnet.
Velbekomme!
Foto: Opskriften er fra 'Dejlige desserter - for diabetikere' udgivet af Diabetesforeningen, tlf. 66 12 90 06
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri