Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bunden kan dækkes med udrullet marcipan eller chokolade, så bærrene ikke gør dejen blød. Arbejdstid: 40 min. Hviletid, dej: 30 min. Bagetid: ca. 20 min. Fryse-egnet (uden gelé)
Sådan gør du:
  1. Findel smørret i melet og tilsæt sukker. Kom det sammenpiskede æg i og saml dejen.
  2. Lad dejen hvile koldt en halv times tid. Rul dejen ud til en rund plade og beklæd en smurt tærteform (22 cm i diam.) med dejen.
  3. Prik dejbunden med en gaffel og bag den ved 185-200 grader i ca. 20 min. Lad den svale.
  4. Rul marcipanen ud til en tynd plade og læg den i bunden af tærten.
  5. Skyl og nip jordbærrene, del 2/3 i halve og mos resten. Læg jordbærmosen på marcipanen og læg de halve jordbær tæt herpå.
  6. Smelt geléen med lidt vand. Lad den svale, så den begynder at tykne og fordél den så på bærrene (evt. med en bagepensel).
  7. Flødeskum eller cremefraiche serveres til.
Velbekomme!
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri