Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Smuldr gæren i lidt af vandet og tilsæt resten af vandet sammen med de øvrige ingredienser.
  2. Ælt, til dejen er sej og glat. Lad dejen hæve ca. 30 min.
  3. Form et brød og sæt det på en bageplade. Lad det hæve 1 time.
  4. Bag brødet i en 200 grader varm ovn i 15 min. Skru ned til 175 grader og bag videre ca. 25 min., til brødet lyder hult, når man banker på det på undersiden.
  5. Afkøl på bagerist.
  6. Variation: Form dejen til 10-12 boller, lad dem efterhæve og bag dem i en 225 grader varm ovn i 15-20 min.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri